Start van het sportjaar 21-22

Hoe wel er al enkele afdelingen eerder van start gingen, zal het merendeel van onze leden terug aan de zwemlessen en -trainingen kunnen beginnen op 1 september.

We vragen met aandrang dat degenen die hun lidgeld voor 2021-2022 nog niet betaalden, dat zij dit zo vlug als mogelijk in orde brengen, liefst voor aanvang van de eerste zwembeurt! Vraag eventueel een nieuwe afrekening aan via de afdelingsverantwoordelijke.

Gelieve rekening te houden met de op dit moment nog geldende Coronamaatregelen in Sportoase, breng dus zeker nog steeds een mondmasker mee aub.

OPGELET:

GEEN zwemles/training op vrijdag en zaterdag 25 en 26 september 2021 wegens WK wielrennen in Leuven (Sportoase niet bereikbaar!). In de week er voorafgaand is het tot en met donderdag 24 september altijd mogelijk om per fiets de Philipssite te bereiken vanuit alle richtingen. Met de wagen is het enkel mogelijk via de Geldenaaksebaan, komende van de expresweg (Haasrode of de E40).

GEEN zwemles/training op zaterdag 16 oktober 2021, wegens Provinciale Zwemkampioenschappen in Sportoase Philipssite Leuven.

GEEN zwemles/training op zaterdag 13 november 2021, wegens Belgisch Kampioenschap Korte baan Zwemmen in Sportoase Philipssite Leuven.

 

Tags: